(70) 457-6259info@tisztito13.hu2022.03.07.-től H - P: 8:00-18:00

Cégeknek, intézményeknek

(fotó: www.freepik.com)

Ön olyan céget, vállalkozást vagy intézményt (például fürdő, szálloda, étterem, kórház stb.) képvisel, ahol a ruhák, textilíliák mosását tisztítását – részben vagy egészében – külső partnerre bízzák?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal, szolgáltatásaink széles körével állunk a rendelkezésükre – bízva abban, hogy tudunk az Önök számára előnyös ajánlatot adni.

Ebben a nagyságrendben természetesen minden ajánlat egyedi, személyre szabott, így javasoljuk, hogy az Önök igényeinek felmérésére, a feltételek egyeztetésére találkozzunk személyesen.

Szívesen bemutatjuk referenciáinkat is – az elégedett ügyfélkapcsolataink “titka” az, hogy mindig korrekt, etikus partnerségre törekszünk, amely természetesen a megfelelő technológiai tudásra és tapasztalatra épül.

Fontos az Önök számára a környezetünk ügye, a fenntartható gazdaság? Ebben is a partnere leszünk, hiszen egyik alapvető törekvésünk a környezettudatosság, tevékenységünk minden területén, akár a világításról, az energiafelhasználásról, vagy a 100%-ban lebomló vegyszerek használatáról legyen szó.

Várjuk szíves megkeresését!

Hajdu Ágnes, ügyvezető
(70) 457-6259